Edgy Eco Office

Project GC In progress 3_edited.jpg

It had been over thirty years since any renovation had been done in this office space.  Working with a limited budget and a desire to minimally impact the environment, this renovation included removing a wall to enlarge the conference room and then repainting with zero VOC paint, re-carpeting with eco-friendly broadloom, and re-configuring and replacing the cubicles with recovered and repainted previously owned cubicles.  The result is a fresh look that dramatically increased natural light to the space and improved work flow and space utilization.  Next year, we are slated to refurbish the restrooms, kitchenette, and locker rooms. 

 

 

Edgy Eco Office
Edgy Eco Office

Previously owned cubicles were recovered with updated fabric and painted to give a touch of warm hue to the otherwise cool color palate.