• Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram - Black Circle

1-650-823-3744  |   info@firefly-interiors.com

Vintage Los Altos

The homeowner identified that one of the critical issues with this house before the remodel was flow. The front door was situated on the west side of the living room so all traffic needed to flow through the living room in order to arrive at the kitchen and family room.  The designers worked with the architect and builder to move the front door to the west side of the living room and create a corridor. 

 

In addition to the front door relocation, a load bearing wall was removed and the fireplace was re-positioned.  Built-in bookcases and credenza were created and the kitchen was given a face-lift with new cabinet doors, appliances, counter tops, and plumbing fixtures.  

The color palate and texture palates incorporated natural hues and textures derived from the Navajo rugs that were part of the owner Native American arts collection.